Party!

Idag är det ju Valborg, ni vet väl vad det betyder? Massa party, jag sitter här med en rätt så kall öl och väntar lite på att tiden ska gå så vi går hämta sötaste Jaffa och finaste Charlie :D Hihi, men det kommer massa folk och vi ska grilla lite trots det fula vädret och så blir det party med :D Hoppas ni får en bra Valborg och härja inte runt för mycket och däcka i ett dike eller ngt^^ Kommer nog något mer inlägg senare, kan inte lova er men man kan hoppas^^ slänger upp en bild på mig och finaste Emma som äntligen är här ! <3

 

 

Ha en bra kväll :D

 

//Emma och JaNnA'


Hejsan!

Hej alla glada där ute, vi är extremt ledsna över att vi inte har skrivit. Men när vi flytta från den gamla lägenheten så hann vi inte adressändra i tid så all post hamna hos den som bor där nu och hon är ju helt kocko och slarvat bort en faktura på vårat internet. Så det stängdes ner utan förvarning, men vi ska försöka fixa fram pengar så i kan betala det så vi kan börja uppdatera som vanligt igen. Men under helgen kommer det upp några inlägg för att snälla Slisk har med sig sitt mobila bredband så vi kan få lite internet :) Men ja, tänkte bara skriva så ni vet att vi lever och filmer kommer att läggas upp från helgens bravader. :D Kommer bli en heldel bilder och filmer ;) Men nu ska jag vara social mot Slisk och Emma som har åkt hela vägen från Värmland och hit :)

 

//JaNnA'


Maddis Gästbloggar!

Tjena alla i det inte så fina vädret! Här regnar det uta helvete!:(

Jag fick som uppgift att skriva att Emelie och Janna inte har något internet för tillfället så därför blir det tomt här ett tag framöver tills deras internet är fixat!
Men ha tålamod,dom kommer snart tillbaka! :)

Hjärtliga hälsningar blowmeolivertwist!

Party videos!

Här kommer partyvideosarna från igår (Lördag) Hoppas ni gillar dom :P







//JaNnA'

Så här kan ett av våra samtal se ut.

En videosnutt ifrån torsdags!

/Em


Helgens bravader!

Som ni vet så blev det utgång för oss igår. Hade verkligen jätte skoj! Först var vi hos min söta Linus, drack lite öl och bara tog det lugnt. Efter det så drog vi en sväng till bowlingen. Väl där träffade vi Patrik och Andreas som vi sedan drog med till Motorgårn! Jag dansade för fullt och hade jätte kul på bowlingen! Sen så hämtade Niklas upp oss alla för att åka till Linus och hämta öl innan det bar av till motorgårn. Johanna och Andreas fick åka i bakluckan. På motorgårn så söp vi och hade det allmänt trevligt. På natten så följde jag med Linus hem och Janna fick sig också ett ragg som följde med hem, med andra ord blev kvällen väldigt lyckad! Jag hade iallafall skit kul! Detta får vi göra om tycker jag! Nu blir det en lugn vecka, har en massa ärenden som ska utföras, och så ska vi såklart tagga inför valborg! Här kommer nu en massa bilder ifrån kvällen, lägger snart upp några videor också! Hoppas ni haft en kanon helg!

/ Em


Besök

Just nu har vi besök av Jaffa och Elin, vi sitter ute på gräsmattan och har rökt vattenpipa och solat. Det har varit riktigt skönt kan jag säga er^^ Blir snart att bege sig inåt och börja sminka sig och fixa sig inför ikvällen^^ Ska till linus och för festa lite sen blire krogen, detta gillas mycket kan jag säga ;) Men ja, har inte så mycket mer att skriva så ni får ha en bra kväll så kommer det upp inlägg antingen inatt när jag har kommit hem eller imorgon när jag har vaknat^^ Ha en bra kväll alla gullepluttar :)

//JaNnA'

Sitta ute.

Just nu sitter jag ute i solen och bara njuter, så jävla skönt kan jag säga er^^ Om en stund kommer Elin och Jaffa och jag har inte fått upp Emelie än. Hon sitter upp och sover just nu, ser lite roligt ut faktiskt men jag orkar inte ta kort på det :P Låter det va för den här gången^^ När Elin och Jaffa kommer så ska vi röka vattenpipa, tänkte att vi skulle sitta på gräset eller ngt ^^ Jag sitter och kikar på vad grannarna gör , den ena ska nog iväg med skräp och den andra håller på att städa i think, vet inte riktigt xD Jag sitter fortfarande och taggar och funderar på vad jag ska göra för mat, funderar på att fixa pyttipanna. Var ett tag sen jag käka det så :P Haha, det är bra att vi har saker som inte den andra äter. T.ex. jag är inte så glad i lax och fisk (förutom fiskpinnar) men det är Emelie så det får hon för sig själv :P Emelie är inte glad i pyttipanna men det är jag ^^ Så då får jag det för mig själv, riktigt bra faktiskt :P Juste, ska springa in och hämta Emelies dator tänkte jag och slänga upp klippet med Sunniva när hon rullar runt. Ser lite smått roligt ut kan jag säga er, Emelie asgarva åt det. Men ja, nu får det bli mat. Hörs om en stund..

//JaNnA'

Godmorgon.

Egentligen är det goddag, men skit samma^^ Jag (Janna) har nyligen kommit ur duschen och är på värsta bra humöret så det skriker om det, trots min få timmars sömna så är jag på party humör! Inatt när jag låg i sängen så tänkte jag hela tiden "Om jag inte somnar snart så kommer jag inte orka festa" Men det har vi nog ändrat på :P haha. Just nu dricker jag kolsyrat vatten med smak av jordgubb/lime, så jävla gött är det :D Så vad ska sötnosarna göra idag då?^^ Alltså ni som läser ;) Hehe, har ni något tips på vad man kan äta men ändå bli full? För om jag äter så har jag väldigt svårt att bli påverkad, spec om jag bara ska dricka en sort och vi ska dricka öl idag. Hmm, detta kommer ju gå bra. Men får iaf komma ut, vi ska ju fira Sandra idag för hon fyllde 19 under veckan. Sandra är alltås Emelies mammas killes dotter (och hu invecklat lät inte det? xD) Anyway, nu ska jag försöka få upp Emelie för hela dagen ska hon inte få sova.. ÅÅÅHNEJ, sen ska hon få ringa till Micke som vi ska få möbler av. Har väntat i 2 veckor nu på soffan, ska kolla runt lite på blocket med om vi finner ngn soffa där. Vi behöver mer än en 3-sits soffa. Vi skulle behöva typ två till, skulle se så mycket bättre ut i ett så stort tvrum vi har. Men nu ska jag kolla lite kläder med^^ Men skriver senare :)

PUSS PÅ ER! :*

//JaNnA'

Fredag.

Uppdateringen ska bli bättre, ett löfte från oss båda! Idag har jag varit iväg med Maddis och vår far på middag. Var väldigt trevligt. Sen efter det så bar det av en sväng ut till familjen för att fira Sandra som fyllde år i onsdags. Käkade glass med banan och äpple, mums! Sen så åkte jag hem. Har diskat och städat undan lite. Varit rastlös som fan hela kvällen. Myror i benen! Idag har det blivit en slappardag, det behövdes! Imorgon ska vi ut på krogen för att fira Sandra, kommer bli roligt! Dock är vi fattiga, så det blir ingen dunderfylla, men fulla ska vi lyckas bli ändå! Jag har en del bilder och videor i mobilen som jag ska ta och lägga upp om någon dag. Det kommer ni att gilla! Så vad har ni för planer inför helgen? Nu ska jag strax försöka sova lite så man orkar med morgondagen. Sov så gott!

/ Em

Goddagens!

Hej alla söta där ute! :*
Nu har jag kommit upp ur sängen och känner mig fortfarande slö, dock vaknade jag vid halv tolv imorse men har lugit kvar för att vila lite och mysa med katterna. Men känner mig lika trött som förut, har lite ont i armen med.. Men det är smällar man får ta faktiskt ^^ Eller hur, jag tycker att ni läsare kan kommentera lite mer och ställa flera frågor :D Så man blir glad av att skriva, något som får oss att fortsätta :) Nu ska jag poppa lite mer popcorn och vänta på att Emelie ska höra av sig. :)

//JaNnA'

Dagen

Vi har varit dåliga på uppdateringar, vi vet. Men Emelie är åter igen hos sin pojkvän och jag har ingen ork till att blogga just nu. All min energi bara försvinner hela tiden så jag vet inte vad jag ska göra. Men kan iaf berätta att vi kommer säkert ha kattungar inom en snar framtid pågrund av att vi har en könsmogen Sunniva och en överkåt Lucifer. Just nu ligger hon på mattan och rullar runt för andra gången och Lucifer ser riktigt nöjd ut, trodde att jag hade splittrat på dom men tydligen inte. Dom sprang väl till hallen där jag inte ser, ska lägga ut ett klipp på hur Sunniva ser ut när hon rullar runt på mattan. Ser smått roligt ut och hon är så söt :) Min bebis är ju för söt. Satt och läste förut när man tidigast ska para katter. Och det var vid 6 månader och hon är över 6 månader i think så det borde väl inte vara problem, dock vill vi inte ha kattungar än.. Men vad ska man göra? Försöker hela tiden få isär dom, men stönig som Lucifer är så lyssnar han inte. Typiskt KILLAR, haha. Neej, jag drar inte alla över kant så ni vet :P Om ni undrar vad stönig betyder så är det Värmländska för Vrångstyrd eller enivs :P Haha, vi har våra ord i Värmland. Men nu ska jag nog hoppa ner i sängen för orkar inte sitta uppe längre, är så jävla trött hela tiden nu för tiden.. Hoppas ni har haft en bra dag iaf!

//JaNnA'

Tjohej!

Blev en tripp tillbaka till Götene idag, och denna gången blev det buss med Emma. Sov ju hos pojkvännen i natt. Har ganska nyligen käkat middag med Niklas, Janna, Maddis och Emma. Vi gjorde i ordning korv och hamburgare med bröd. Sen blev jag sugen på champinjoner, så gjorde i ordning någon champinjon wook. Mums blev det! Har egentligen inte så mycket att skriva. Imorgon så ska jag och Maddis ut på middag med vår pappa. Vi ska fira Maddis i efterskott. Hon har valt att käka på Roma, där har dom så himla god sallad! Plus att man kan välja vad man själv vill ha i salladen. Efter det ska jag umgås med pojkvännen, eftersom han åker om någon dag till Norge för att börja jobba. Kommer sakna ihjäl mig efter honom! Men men, vi kommer ju att ses på helgerna iallafall. I natt ska jag sova hos honom eller Emma. Blir enklast så eftersom jag ska ut och äta med pappa imorgon. Ska även försöka att utföra lite ärenden när jag ändå är i stan. Ni får ha en fortsatt bra dag!

/ Em

Äventyr.

Eller ja, egentligen är det inget äventyr. Men anyway, idag har vi varit i Lidköping. Först så försov jag mig så missade skolan *duktiga jag* Sen satt jag ute i solen lite och solade och sen in framför datorn och dryga, jag gjorde jätte god wook till mig och Emelie. Blev INTE lika stark den här gången, tur det iaf. Allt tog iaf slut nu^^ Sen vid halv sju så kom Niklas förbi och hämta upp oss och körde oss till Lidköping, hem till Emma :) Var mycket trevligt, vi käka på donken och det var riktigt gött kan jag säga er :) Sen har vi suttit och tjötat,skrattat och sett på film :) Sen körde Niklas hem mig och nu sitter jag här^^ nejni, har väl inte så mycket mer att skriva. Emelie är hos sin pojkvän och jag sitter här själv och dricker cola och är smått deppig. *Suck* Nej, men nu ska vi vara glada. Ska snart hoppa ner och mysa under täcket :) Hoppas ni har haft en bra dag alla sötnosar där ute :*

Glöm inte bort att du är lika värdefull som alla andra!

//JaNnA'

Videoklipp från gårdagen.

Janna sprang runt och filmade medans jag fixade maten.

/ Em


Onsdag.

Har ni haft en bra dag hittills? Jag känner mig trött, blev en dålig natts sömn även denna natten. Verkar vara inne i en sån period just nu. Lucifer har kommit hem igen, lyckligare har han nog aldrig varit! Hela han studsade när jag öppnade altandörren imorses. Nu ligger han och sussar sött på golvet. Sunniva är lite gladare nu när han kommit in igen, men vi misstänker att hon börjar bli könsmogen nu. För hon går runt och piper hela tiden. Men så är det att ha honor. Förhoppningsvis så kommer hon inte bli ett monster när hon börjar löpa! Men det är väl charmen med att ha katt? Idag har jag varit duktig och fixat mig ett busskort (det var något jag fick prioritera denna månaden!) och så har jag deklarerat. Så saker och ting är allt på gång. Innan veckan är slut så ska jag ha ringt försäkringskassan också, måste ställa några frågor och så. Vilka frågor jag ska ställa kan jag avslöja när jag fått svaren! Vad har ni för planer för resten av dagen? Jag och Janna ska in till stan sen för att hälsa på Emma, och så ska jag sova hos pojkvännen. Det är väl vad dagen har mer att erbjuda. Imorgon har jag ingen aning om vad som kommer att hända, kanske rensa garderoberna? Vi har alldeles för mycket saker framme som vi inte ens använder, väldigt onödigt om jag får säga det själv! Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

/ Em

Tisdagen lider mot sitt slut.

Vår lilla Lucifer är fortfarande ute och ränner. Antingen så sitter han och äter gräs, luktar på buskar eller är på kvinnobesök. Hoppas han kommer hem innan det är dags för att lägga sig. Sunniva springer omkring och piper, hon saknar nog Lucifer. Får nästan lite dåligt samvete över att vi släppte ut honom, men ni skulle se lyckan i hans ögon när han fick gå ut! Får hoppas han är okej iallafall och har trevligt kvinnosällskap! Jag har suttit under kvällen och kikat på jobb och jag är rätt så sugen på att testa på ett arbete under några månader för att se hur det skulle funka. Hittade ett perfekt jobb, som vårdbiträde på äldreboende, 20 timmar i veckan, ett sommarvik. Det låter faktiskt intressant och jag ska tänka över det till imorgon om jag ska ta mig modet och söka till det. Kan vara jävligt skönt med några extra kronor i plånboken, speciellt nu när jag ska på intensivkurs för körkort inom några månader. Håll tummarna för mig! Annars så mår jag illa, har huvudvärk och har ont i magen. Blir nog dags för sängen för mig inom kort. Känner mig trött som tusan! Men får nog skylla mig själv eftersom jag endast sov en timme imorses. Har ni haft en bra dag?

/ Em

Så kan det gå när inte haspen är på!

För att liva upp eran dag så tänkte jag slänga upp en helt galen video som jag filmade i natt. Det kan vara väldigt kul att vara övertröttade ibland! Så känner ni er lite nere, så tycker jag att ni ska titta på detta klippet och få er ett skratt! Medverkande är jag, Janna och såklart en flumm liten Maddis!

/ Em


Dagens tips!

Jag verkligen älskar Disney, både tecknat och otecknat. Så tänkte slänga upp en låt med några Disney artister som de flesta vet vilka de är :) Tycker låter är väldigt bra, artisterna är Miley Cyrus,Selna Gomez,Demi Lovato och The Jonas Brothers och låten heter Send it on :) Slänger till låt-texten under^^



A word is just a word 'til you mean what you say
And love isnt love 'til you give it away
We've all gotta give
Theres something to give
to make a change

Send it on
On and on
Just one hand can heal another
Be a part
Reach a heart
Just one spark starts a fire
With one little action
The chain reaction will never stop
Make us strong
Shine a light and send it on

Just smile and the world will smile along with you
That small act of love thats meant for one will become two
If we take the chances
To change circumstances
Imagine all we could do if we...

Send it on
On and on
Just one hand can heal another
Be a part
Reach a heart
Just one spark starts a fire
With one little action
The chain reaction will never stop
Make us strong
Shine a light and send it on
Send it on

Theres power in all of the choices we make
So I'm starting now, theres not a moment to waste

A word is just a word 'til you mean what you say
And love isnt love 'til you give it away

Send it on
On and on
Just one hand can heal another
Be a part
Reach a heart
Just one spark starts a fire
With one little action
The chain reaction will never stop
Make us strong
Shine a light and send it on
Send it on

Send it on
On and on
Just one hand can heal another
Be a part
Reach a heart
Just one spark starts a fire
With one little action
The chain reaction will help things start
Make us strong
Shine a light and send it on
Shine a light and send it on
Shine a light and send it on

//JaNnA'

Ölkokta räkor och en massa tjöt.

Idag har jag och Emelie varit och stor handlat i Lidköping så nu har vi massa mat i frysen och kylskåpet :) Lovelii! Köpte även in lite korv så vi har till Valborg för folk som inte har köpt med sig ngt, visst är vi snälla som bjuder på korv? :D Hehe, sen när vi kom hem så slappa vi en stund men till slut stod Emelie inte ut längre så hon fixa räkorna och det. Så jävla gött :D Sist jag åt räkor var efter jag hade varit i Arvika första gången sen jag flytta till Götene, och det är ett bra tag sen. Nu sitter vi med en varsinn dator i knäet och bara slöar och kollar på tv, idag blir det en tidig kväll kan jag säga er. Det blir det nog för Emelie med :P haha, inte lätt att ha svårigheter med att sova. Eller hur? Men ja, skriver nog senare igen ;P

//JaNnA'

Mathandling.

Hejsan alla läsare! Har eran dag börjat bra? Det har iallafall våran gjort. Dock sov jag en timme innan det var dags att kliva upp för att göra sig i ordning. Mamma hämtade upp mig och Janna strax efter 11-tiden och sen bar det av in till stan. Väl där så åkte vi först till försäkringskassan, jag skulle lämna in lite papper om bostadstillägg. Fick stå i kö i en halvtimme, men det var de värt! Nu äntligen är dom inlämnade, och inom två månader så kommer min ekonomi se helt annorlunda ut, ni kan ju gissa om jag är glad nu! Så under sommaren ska jag komma ikapp med alla räkningar. Det känns fantastiskt, ni ska bara veta! Efter min vistelse där så åkte vi till willys för att mathandla. Tror aldrig jag fått så mycket för en sån liten summa som vi fick idag, vi hade turen på vår sida! Så nu är frys, kylskåp och skafferi fyllt med härligheter! När Janna får pengar är det dags för ännu en mathandling, lika så bra att passa på när man får pengar. Blef en sväng till ÖB också, köpte bland annat ett halsband till Lucifer och lyxig kattmat till Tamlin. Ni kan ju gissa vilka två herrar som blev överlyckliga! Lucifer är nu ute och springer, plus att han käkar massa gräs. Han är verkligen en konstig katt! Tamlin slängde sig över maten och verkade verkligen njuta av att bli lite bortskämd! Sunniva blir glad bara av att se Janna. Så nu är våra små pälsbollar lyckliga. Jag känner mig ganska sliten idag, men ska se till att hålla mig vaken fram tills kvällen. Ingen idé att lägga sig innan dess. Ska göra ett försök att vända rätt på dygnet, igen. Fattar inte varför det är så enkelt att vända på det jämt och ständigt. Har ni samma problem? Idag ska vi lyxa till det ordentligt! Vi har köpt hem räkor och vitlöksbaguetter, så till middag idag blir det massor med ölkokta räkor, vitlöksbaguetter och aioli. Mums! Stackars Maddis som missar det goda, men idag är hon med sin gubbe. Vi blir bara fler och fler inför valborg, och det är verkligen super kul att så många vill komma! Nu blir det till att slappa i soffan en stund innan det är dags att börja med maten. Ha en fortsatt bra dag!

/ Em

Ni har väl inte glömt?

Ni har väl inte glömt att vi har en frågeruta uppe i hörent som ni kan ställa oss frågor på? Vad som helst och vi svarar så fort vi ser det, och ni har väl ändå inte glömt att vi har gruppen på facebook med? Tenngatan.blogg.se vi har även en mejl ni kan skriva till om ni vill^^ [email protected]. Vi har även privata bloggar, Emelie har en och jag har en. Dock skriver jag inte så mycket där, skriver mest för att få ur mig lite känslor och sån skit. Det är sånt som jag inte skriver här, här ska det BARA vara posetiva saker. Saker man blir glad av och sånt :) Och det är många som säger att dom blir glada av våran blogg och det driver oss bara framåt att bara vilja skriva mer :) Ni som har bloggar kan ju gärna länka oss så kan vi länka er? ^^ Mer besökare skadar ingen, eller hur? ^^ Jaa, men haha. Vi sitter här,jag,Maddis och Emelie framför en varsinn dator håller på med det vi gillar. Vi tjötar och skrattar medans Emelie bara skakar i huvudet åt oss^^ Haha, men man måste leva livet jue. nej men nu ska jag klunka lite mer energydricka och försöka piggna till, annars får det faktiskt bli sängläge snart. ^^

//JaNnA'

Dagens tips.

Här är en låt som man blir glad av! Och tro mig, till slut sjunger man på den hela tiden!

/ Em


Hemgjord pizza,cola och godis.

Nu har vi åte hemgjord pizza och det var guld i munnen :D Var så himlans gött kan jag säga er, nu sitter vi och skrattar och dåliga grupper med roliga namn. Kan ju säga att vi asgarvar, så jävla roliga namn som finns. Nu har man ont i magen av skrattet, men man säger ju att ett gött skratt för länger livet :D Då kommer vi ju leva för evigt, ni kommer aldrig bli av med oss. Och jag vet att ni gillar det ;) Hoppas ni har haft en bra dag i solen, själv har man spelat lite spel och gjort mat på skolan. Var så jävla gött^^ Fläskfilé,ris och kantarell sås. MUMS! Sen har jag varit ute i solen så nu är jag skit varm om kinderna. Inte alls för härligt kan jag säga er, men jaa. Tänkte bara skriva lite snabbt så ni vet att jag också lever^^

//JaNnA'

Hejsan hoppsan!

Nu kommer uppdateringen att rulla på igen! Har ni saknat oss? Min helg har varit så jävla bra! Har varit hos pojkvännen och sen blev det en sväng på krogen med honom, Anton och Maddis! Fler såna helger får det absolut bli! Idag har jag och Maddis varit ute och promenerat i elljusspåret här i byn. Vad duktig man kan vara! Johanna drog då iväg och handlade lite. Hurra, eftersom jag fick pengar i natt! Hon passade även på att hämta ut två paket som vi fått. Massa roliga saker var det! Har även varit duktig och betalat in de viktigaste räkningarna, så nu slipper man oroa sig för det. Ligger fortfarande back på några räkningar ännu, men jag kommer ikapp under sommaran! Idag så ska Maddis sussa här hos oss, alltid lika trevligt. Just nu väntar vi på de hemmagjorda pizzorna som står i ugnen, ska bli så gott! Efter det ska vi gotta oss med lite godis och dricka. Med andra ord blir detta en väldigt bra dag! Har ni haft en bra helg? Får iallafall önska er en kanon vecka! Kommer att slänga in något mer inlägg senare under dagen. Glöm inte bort oss bara!

/ Em

En dag till.


Maddis Gästbloggar!

Tjatja alla söta små korvar! Som ni nog vet är jag den ökände Maddis aka Em's syster!
Jag hörde att det skulle bli lite tomt med inlägg nu i helgen så jag räddar dagen med en ''jätte''söt video jag klippt ihop lite från när jag,Em,Janna  och Niklas var i Ullared. Dock är det mest jag på videosen eftersom jag tog min Ullared-oskuld!





Här är oxå min blogg : blowmeolivertwist

Förlåt!


Dagens tips.

Som ni kanske vet så är jag galen i musik! Eller snarare besatt. Och idag ska jag tipsa om ett av mina absoluta favorit band! Om dom någon gång kommer till Sverige, så kan ni ju gissa vart ni hittar mig! Kosta vad det kosta vill, jag SKA se dom innan jag dör, så enkelt är det. Deras musik har hjälpt mig genom många svåra stunder i livet och dom är så sjukt bra! Undrar egentligen hur många timmar jag spenderat till att lyssna på deras musik egentligen, det är nog en hel del! Och sångaren är dessutom galet snygg! Till er som älskar musik så tipsar jag om bandet Breaking Benjamin. Helt fantastiska! Lägger upp en av deras låtar.

/ Em


Dags för helg!

Idag har jag varit riktigt duktig! Varit ute på långpromenad, samt gått på två möten. Känner mig totalt slut i både kropp och psyke idag, men är lika glad för det! Vi får möblerna utav Micke på söndag, toppen! Vår Lucifer har fått testa på att vara ute en liten stund och det gick jätte bra! Nästa vecka ska vi införskaffa oss halsband till alla tre pälsbollar! Vi ska låta Lucifer få börja gå ut, men dom andra två väljer vi att ha inne. Sunniva är för liten och alldeles för mesig för att släppas ut. Tamlin är fortfarande väldigt nervös av sig och har inte riktigt hittat sin plats ännu. Så risken finns för att han springer bort, vilket vi absolut inte vill! Men vi ska skaffa selar och linor till dom två så dom också kan få komma ut och njuta av vädret! Har pratat lite smått med Janna om att skaffa en hund och hon verkar vara lika sugen som mig! Så inom en snar framtid så har vi nog en vovve också! Ni ska veta att det känns fantastiskt att bygga upp en alldeles egen liten familj. Jag älskar det, och värderar dom högt! Vad har ni för planer i helgen? Jag ska spendera helgen med min Linus, Janna ska iväg till käraste Emma och hålla henne lite sällskap. Maddis är fortfarande här och ska troligtvis följa med Janna till Emma. Ska strax ta mig en lång och skön dusch! Ni får ha en kanon helg kära läsare!

/ Em

Mys i natten.

Natten har varit väldigt rolig. Jag och Maddis har suttit vid msn med Mattis och Emma. Vi fjantade oss till max och var allmänt galna! Men ack vad trevligt sånt är ibland! Dessutom så fick jag världens mysigaste samtal nu under natten från världens mysigaste kille! Imorgon åker jag till honom och stannar hela helgen, kommer bli hur underbart som helst! Har varit väldigt skönt att ha Maddis här i två dagar och umgås med henne. Inte alltför ofta man gör det längre tyvärr, men det ska vi ändra på tycker jag! Jag, Maddis och Emma bestämde oss för att ha en MJ-kväll den 25 juni, det är även årsdagen för hans död. Vi är ju alla tre tokiga i honom, så det kommer bli trevligt! En kväll med bara hans låtar, och så ska vi även kika på This is it! Ser fram emot den kvällen faktiskt! Imorgon är det dags att tvätta igen och denna gången är båda tvättmaskinerna igång. Sist så var den ena trasig. Kommer att gå mycket fortare då. Sen så ska jag på möte och Janna ska fylla i lite papper. Det blir även städning inför de kommande möblerna. Jag ska skura hela vardagsrummet och se till att allt är i sin ordning. Ska lägga upp en bild på hur mysigt vi tjejer kommer att sova i natt. Mellan våra min och Jannas så har vi lagt en madrass. Så nu kan man typ säga att vi kommer att sova bredvid varandra. Mysigt som bara den! Nu ska jag lyssna lite till på musiken, sen ska jag krypa ner under filten och drömma mig bort till morgondagen, eller rättare sagt senare idag. Hoppas ni sover så gott!

/ Em


En natt med Maddis.

Janna ligger och sussar sött i sovrummet. Vi har slängt en madrass mellan våra sängar, så nu täcks halva rummet av sängar, men mysigt är det! Maddis kidnappar min säng så jag är snäll och sover på madrassen. Katterna har sina vanliga nattliga ryck, Sunniva tycker hon har varit duktig när hon rivit ner gardinerna. Vilka busar! Lucifer och Sunniva springer omkring som två tokstollar i hela lägenheten. Tamlin är ligger bara och ser söt ut. Jag älskar verkligen djur, speciellt våra små hårbollar! Har tillbringat någon timme med att kika på en sida för adoptioner av hundar och blir bara ännu mer sugen på att skaffa en vovve! Ska ta ett allvarligt snack med Janna någon dag för att se vad hon tycker och tänker om det. Jag saknar att ha hund. Jag har ju växt upp med både katter och hundar. Hittade en sida för rumänska hundar som söker familjer här i Sverige och det var speciellt en, två stycken som verkligen föll i mitt intresse. Den ena hunden är dock bara trebent, men dess ögon utstrålar sån enorm livsglädje! Sånt fastnar jag för. Jag vill hellre ta hand om en hund som fart illa ut i livet än att ta en valp. Känns som om jag gör hunden en tjänst. För mig är det inte viktigt hur gammal den är, huvudsaken är för mig att hunden är tillgiven och kommer överrens med katter. Vi får se hur det blir, men jag hoppas verkligen på att kunna skaffa en vovve inom en snar framtid! Visst är det mycket jobb och kostar en hel del, men det är de värt. Jag har tiden att kunna ta hand om en hund, och det bästa är ju att vi är två om det isåfall. Min dröm är ju att flytta till hus någon gång, bilda familj och ha en massa mysiga djur. En dag ska den bli sann! Hur som helst så sitter jag och Maddis framför varsin dator och nördar. Är piercingsugen som bara den! Kanske kan jag hitta någon bra kanyl här hemma. Så kanske blir det en ny piercing under natten. Ni får sova så gott kära läsare!

/ Em

Ännu en dag av galenskap.

Idag har vi Niklas och Maddis på besök! Jag och Maddis somnade sent imorses efter några timmars prat om gamla minnen och snusk. Roligt som fan var det! Härligt att få lite egen tid med henne. Janna låg då och sov, eller försökte sova iallafall. Blev ingen meckning med mammas bil idag, blev alldeles för sent, så vi skulle ta det en annan dag. Har inte gjort speciellt mycket idag, fastän jag borde ha gjort det. Imorgon kommer eventuellt lite möbler hit som snälla Micke ska lämna, plus en tv-apparat. Det är behövligt då våran snart lägger av. Vi lagade god mat idag, hemmagjorda kebabrullar, mums! Tänkte slänga upp lite flumma kort ifrån dagen, och jag varnar er, dom är inte alltför vackra! Men man måste ju bjuda på sig!

/ Em








Trötthet och huvudvärk.

Nu är Janna hemma, så jävla gött att komma hem från skolan. Jag är trött som fan och vill bara dra täcket över huvudet och sova, men jag håller mig vaken så jag kan sova inatt ist :) Mycket bättre! Hehe, tänkte lägga upp en liten text jag skrev igår på bussen när jag var påväg till skolan. Hoppas ni gillar den^^

Solen skiner in genom rutan medans jag sitter på bussen, molnen som syns ser man långt bort i horisonten och dom är som små fluffiga varaleser som bara glider fram. Gräset på åkrarna börjar bli grönt och jag ger ifrån mig ett glädje skrik i huvudet/tanken, vill ju inte att folk ska tro att man är galen. I dikena börjar vattnet rinna och man börjar se öl burkarna från förra sommarens bravader. Man kan inget annat än att bli glad när man känner solens värme, man börjar se folk åka inlines ute och alla raggar bilar är ute och glider. Nu har den efterlängtande våren kommit och inom snar framtid är sommren här. Men här sitter jag på en varm buss full med okända människor.



//JaNnA'

Nattbesök och flumma människor.

Nu under natten så har min sötnos varit här på besök. Helt fantastiskt att få kyssa honom igen efter ett par dagar! Kär och galen, det är jag det! I natt så ska Maddis sova över, mysigt! Imorgon så kommer Niklas hit på besök en sväng och sen ska vi tjejer ha myskväll. Dippa grönsaker och champinjoner. Mums! Ser verkligen fram emot det. Vi ska även hämta Maddis ena dator imorgon, hon gillar inte att sitta vid min stationära, haha. Ska göra en bättre hissning imorgon hade jag tänkt, idag så gjorde jag bara en snabb! Men jag ska lägga ner mer tid på det nästa gång. Kul att ni får ta del av saker jag gillar och tycker är positiva! Vad tycker ni annars om bloggen? Något som borde förändras, något som är bra? Vi vill ju att ni läsare ska gilla den. Fast det gör vi iallafall, vi är nästan helt besatta i den och lägger ner flera timmar om dagen på den. Men vi anser det vara värt det. Ska se till att spela in mer roliga videor iallafall, för det verkar ni gilla! Jag ska sluta vara så blyg så ska jag se till att göra en videobloggning också. Inte riktigt min grej egentligen, men det är en kul sak att göra! Vi var varit som galna här skrattat och varit flumma. Vi brukar vara det när vi kommer ihop oss. Men det är skönt att bara släppa loss ibland. Ska försöka få Maddis att gästblogga också, så får ni ta del av några av hennes ord. Annars hittar ni hennes egna blogg här. Nu ska jag strax lägga mig och sova, mår illa och har huvudvärk, visst är det underbart att leva ibland? Snart är det dags för valborg och som det ser ut nu så kommer det komma massor med roliga människor. Lär bli den bästa festen på länge!

/ Em

Em hissar!

Facebook.
Ett bra sätt att hålla kontakt med människor. Roligt att få kontakt med människor ifrån en svunnen tid. Ett bra sätt att hålla koll på vad som händer i andras liv. Sen finns det roliga spel (för dom som spelar). Roliga quiz, roliga grupper, roliga bilder att ta del av. Ett bra sätt att ladda upp sina videoklipp på. Måste säga att det är en utav de bättre sidorna som finns på internet nu. Jag gillar det, och vet att miljoner andra delar den åsikten med mig! Vad tycker ni om facebook?


Chocklad.

Mjaee, kolla på videon så förstår ni! Hahahaha.



//JaNnA'

Roliga minnen!

Tänkte lägga upp två videor ifrån två jävligt roliga minnen jag har! Det ena är från en tid då jag umgicks mycket med David, Pierre och Roland. Dom var helt galna! "DAUDA MED KNIFEN" och "KONIICHIIWA" var något jag fick höra var eviga dag, men jag tyckte det var lika roligt att höra varenda gång. Den andra är ifrån Länsrundan 2008. Vi började dricka redan vid 9-10 på morgonen och jag var full redan vid 14-tiden. Vad länsrundan innebär är att man cruisar med jänkarbilar i olika städer och åker ett strög. Det avslutades sen med att åka till Folkets Park i Skara. Jag hade så fruktansvärt roligt den dagen! Många, många skratt och bra musik, kan man önska sig mer? Dessutom så åkte jag iväg med fantastiska människor och med dom kan man inte ha tråkigt! Vi höll igång en hel dag och jag har ingen aning om hur många öl jag drack, men jag kan ju lova att det var en hel del! Videon jag ska lägga upp är när vi åker mellan Lidköping och Vara. Vi hade hämtat upp Pierre i Lidköping och skulle sen iväg till Varas motorgård. På vägen dit så höll jag på att skratta ihjäl mig, mest för att Pierre är en jävla toker ibland! Se och njut!

/ Em



 


Janna dissar!

Första avsnittet, dock blev det något fel när jag skulle fixa formatet så vi kuna lägga upp den så det är inte hela. Men ska nog ta bort introt och bara film från camen. Men iaf, ni får säga vad ni tycker. Ni får även ta och höja när jag börjar prata, jag pratar lite för tyst för att det ska höras. Det ska jag fixa till nästa gång, typ höja mikrofonen eller något^^ hehe. Om någon har typ en mik liggandes hemma kan ni gärna hojta till ifall jag kan få köpa den för en liten peng eller något^^



//JaNnA'

Tequilarace!

För något år sedan körde vi tequilarace hemma hos käraste Emma! Roligt var det och fulla blev vi. Här kommer en liten video ifrån den festen!

/ Em


Enligt Maddis är detta humor.

Ja, ni kan ju se på bilden själva. Vilken duktig konstnär va? Och sjukast av allt måste vara att dom faktiskt hittade mannen.

/ Em


Lite bilder.

Här kommer lite bilder från dagens äventyr eller vad man ska säga x) Var på skolan idag ju och vi var typ ute och i skogen och hamna på något ställe lite utanför Axvall, där satt vi och tjöta lite sen gick jag tillbaka till skolan för att bli intervjuad av två tjejer från Trollättan :P Anyway, här kommer bilder :)





//JaNnA'

Sommartider hej hej!

Här har ni ett klipp från en fest hos Linda. Dags för skratta!

/ Em


Maddis på besök.

Här har vi nyss käkat mat. Har Maddis på besök så har bjudit henne på sin efterlängtade tortellini. Det gillades av henne! Nu sitter vi och tar det lugnt och låter maten smälta. Mamma var gullig och kom hit med utemöbler förut, så nu är det fixat! Jag blev så jävla glad förut när jag öppnade ett brev från skattemyndigheten och det visade sig att jag ska få tillbaka lite pengar på skatten! Snacka om att det är behövligt! Så mamma ska komma under veckan och hjälpa mig fylla i papprena. Fy fan vilken tur man kan ha ibland! Inte för att det var mycket pengar det handlar om, men varje öre extra är guld värt! Jag ska ut och skura av utemöblerna sen när jag vilat upp mig lite. Har diskat idag iallafall. Ska ta mig en lång skön dusch inom någon timme, ska bli underbart! Håll utkik efter lite roliga klipp som kommer senare idag! Har ni haft en bra dag annars?

/ Em

Matlagning mitt i natten.

Muffisen blev faktiskt goda! Knapriga på utsidan och kletiga på insidan. Jag kan vara duktig på att baka ibland! Kvällen har varit lugn, vi har kikat på tv och suttit framför varsin dator, ovanligt va? Jag skriver som en jäkla galning på boken, har blivit helt besatt av att skriva och det är svårt att sluta när jag väl har börjat. Nu är det natt och det är snart dags att sova, iallafall för min del. 1 timmes sömn på två dygn är inte speciellt bra, så jag behöver få mig ett par timmars sömn åtminstone. Men vi får se hur det går med det. Jag ska strax lägga mig till rätta och kika på en film tills jag somnar. Janna vet jag inte när hon hade tänkt att lägga sig. Förhoppningsvis så ska jag in till stan imorgon och uträtta mina ärenden, hoppas det iallafall men beror på vad mamma är på för humör. Ska bli så jävla skönt att köpa sig ett fritidskort snart. Slippa sitta fast. Och innan året är slut ska jag ha tagit mitt körkort, visst låter det toppen? Både jag och Janna var hungriga nyss så vi ställde oss framför spisen och kokade ihop det vi kunde hitta. Min mat lyckades fan bli skit god! Fast det hade jag inte alls trott. Janna lagade kyckling med pommes frites, jag gjorde något hopkok med kycklingkebab, ägg, ris och champinjoner tillsammans med sweet chili och kryddor. Mums blev båda våras rätter! Ibland kan kreativiteten faktiskt leda till något bra! Hoppas ni sover gott i natt vänner!

/ Em

Måltiderna

Mulligt!

Mulliga tjejer kan också få fina bilder, kolla t.ex. på dom här. Det är mycket vackrare än smala modeller enligt mig, och nej. Jag har inget emot smala människor, men jag gillar mulligt eftersom jag är det själv och man blir glad över det. Vad tycker ni? Smala modeller eller mulliga? Dom finaste bilderna jag har på datorn är faktiskt dom jag har tagit på Emelie, slänger upp dom här nu :)





//JaNnA'

Kladdkakemuffins.

Visst har Janna varit gullig när hon filmat mig när jag slumrat till? Alltid kul med busiga kombosar! Men hämnden är ljuv! Jag ska allt ge igen på henne! Hon håller på för fullt med sin "Janna dissar" grej nu och verkar väldigt glad över att göra detta. Som kontrast så tänkte jag göra en kategori som kommer att heta "Em hissar". Kan det vara en kul sak? Vi har alldeles för mycket fritid, så det kan vara något roligt som vi kan göra. Jag tänkte fixa min hissar-grej imorgon när jag känner mig lite piggare! Jag har nyss fixat i ordning kladdkakemuffins, i brist på annat. Blev så himla sugen på att baka, så jag tog dom sista ingredienserna och slänge ihop en smet. Snart är det dags att provsmaka dom! Dom ser ganska smaskiga ut iallafall! Imorgon ska jag ta mig upp ganska tidigt och trippa iväg till badhuset för att kolla upp alla priser och så. Är det inte för dyrt så ska jag börja på gymmet där så fort jag fått pengar! Så himla skönt att börja röra på sig igen. Fick nog lite blodad tand när jag låg inne. Men tur iallafall att det är en nyttig och vettig sak! Nu ska jag kika lite på tv och fortsätta skriva på boken. Har ni haft en bra dag annars?

Ny kategori!

Jag tänkte lägga till en ny kategori som heter "Janna dissar!" där jag lägger upp antingen videobloggar eller texter på saker jag DISSAR! Håll utkik, tänkte börja redan idag,nu. Ska bara fixa till mig så jag ser någorlunda bra ut ;) haha, kan ju inte se ut hur som helst. Eller hur? :P Men en videoblogg kommer snart upp!

//JaNnA'

Busiga Janna!

Vad busig jag är (A) Men Emelie är riktigt svår att väcka!



//JaNnA'

Besök.

Idag hade vi besök av Tjit Tjat, var ett tag sen man träffade honom nu :) Typ vår inflyttningsfest? Jaa, det måste de ha varit. Vi tjöta lite sen drog han för att han skulle till Erika^^ hehe, just nu gör vi inte så mycket. Jag ligger och kikar på tv medans Emelie typ sover, säger till henne hela tiden att inte sova så skakar hon i huvudet och kollar på mig sen stänger hon ögonlocken. Nu kommer hon ju absolut inte kunna sova inatt, smartdrag där du! Eller inte, hon som sa att hon skulle lägga sig vid 21:00 typ :O Det kommer inte gå bra kan jag säga er, då kommer hon inte somna. Funderar på att gå och ta lite mat, är lite hungrig. Men man ska orka sig upp här ifrån och det är väldigt jobbigt :O Men men, skriver mera sen..

Smell you later!



//JaNnA'

Dagens tips.

Tack vare Janna så har jag blivit helt besatt i en låt! Först fastnade jag för soundet, sen började jag lyssna på texten och insåg att den stämmer in på mig själv. Jag anser den iallafall vara galet bra! Även om det egentligen inte är min typ av musik.

/ Em


Nu börjar det ljusna ute.

Katterna har levt fan under natten igen. Var nog ganska tur att vi inte städade idag, för vi hade fått städa senare sen oavsett. Dom har sprungit som två galningar över hela lägenheten, alltså Lucifer och Sunniva. Skönt för dom att dom har ordentlig yta att springa på nu iallafall. Tamlin är som vanligt lugn och sansad. Även om jag kan bli tokig på dom så älskar jag mina små yrväder! Dagen har gått snabbt, har i och för sig enbart legat och skrivit på min bok hela dagen. Janna var duktig och åkte och handlade förut iallafall. Jag ska vara duktig senare idag hade jag tänkt mig. Nu är natten förbi igen och jag har som vanligt inte kunnat somna. Janna somnade ganska nyss så nu ligger hon och snarkar. Vi låg och diskuterade lite förut om vilken mat vi ska laga senare idag och det kommer bli spännande! Ska försöka på oss att laga något thailändskt, får hoppas att vi lyckas och att det blir gott! Hoppas vi får svar nu i veckan om funktionärsjobben på festivalerna, håll tummarna för oss att vi får dom! Nu ska jag lägga mig och kika på lite film. Ni får ha en underbar morgon och god fortsättning på dagen!

/ Em

Dagens tips!

Här kommer flera parodier som kan vara roliga att se, det finns en på Youtube som kallar sig VenetianPrincess som gör parodier på dom största låtarna som har släppts. Hon har inget emot dessa artister, men enligt mig har hon nog för mycket fritid, håller ni med mig? Men iaf, se och njut :D Lägger upp några här^^










//JaNnA'

Visste du att...?

Em:
1. Visste du att mitt drömjobb är att antingen jobba som behandlingsassistent, psykolog eller författare?
2. Visste du att jag avskyr skölpaddor pågrund av deras parningsläte?
3. Visste du att jag kan dansa socca, salsa och merengue?
4. Visste du att jag håller på att skriva en bok?
5. Visste du att jag samlade på nyckelknippor när jag var liten?
6. Visste du att jag är beroende av chocklad?
7. Visste du att jag har 12 piercingar?
8. Visste du att jag har bott på över 40 olika adresser?
9. Visste du att jag är allergisk mot gräs, vissa läkemedel, vissa tvättmedel och kondomer?
10. Visste du att jag lider av uruselt minne?

Janna:

1. Visste du att mitt drömjobb är att antingen jobba som fotograf eller kameraman?
2. Visste du att jag avskyr älgar pågrund av att jag blev jagad av en när jag var liten?
3. Visste du att jag har gått på danskurser när jag bodde i Arvika?
4. Visste du att jag en gång tiden bara lyssnade på techno?
5. Visste du att jag en gång i tiden älskade Avril Lavigne?
6. Visste du att jag aldrig har varit med i ett slagsmål?
7. Visste du att jag sluta suga på napp när jag var 12 år?
8. Visste du att jag kan inte ha någon annan mobil än Sony Ericsson?
9. Visste du att jag bara har bott på 3 olika adresser?
10. Visste du att jag är allergisk mot gräs, hö och hästar?

Längtan efter valborg.

Har inte orkat städa upp efter katternas galna natt ännu, det blir morgondagens projekt! Jag ska gå nu i veckan till badhuset här i byn och kolla upp priser för gymmet. Känner att jag behöver röra på mig och inte bara sitta still hela tiden. Ska även kolla priserna på badet, Janna är sugen på att börja simma. Vädret har ju börjat bli fint också, så ska kolla hur elljusspåret ser ut, om man kanske kan börja promenera där någrs gånger i veckan. Jag är iallafall trött på att enbart sitta hemma hela tiden. Ska även skaffa mig ett fritidskort så jag tar mig någonstans. Just nu sitter jag fast här i byn, och det går mig på nerverna. Vill kunna åka in till Lidköping och träffa människorna där också. Imorgon så får förhoppningsvis mamma tillbaka sin bil och då blir det en sväng till Lidköping för att handla, Janna ska till VUP, jag ska till försäkringskassan och lämna in några papper, samt att jag ska kika på en ny säng. Vi behöver nytt kattsand, är så jävla less på det kattsandet vi har nu och katterna verkar inte heller gilla det. Känns viktigt att dom har bra kattsand som är lätt att rensa och som inte luktar. Det vi har nu är något billigt skit som inte alls är lätt att rensa och luktar alldeles för starkt! När jag får pengar så ska jag kosta på mig ett dyrare kattsand, men ack vad bra det är! Längtar enormt efter den 19-20. Runt dom datumen så ska vi iväg till Göteborg för att hämta hörnsoffan hos min far. Ska bli underbart att komma upp från golvet! På valborg så ska alla möbler vara på plats och det ska vara fixat i lägenheten! Så nu har vi ett mål. Har bestämt mig för att baka brownies till valborg också, kommer bli jätte gott!

Ge oss sommar.

Både jag och Emelie längtar till sommaren, då man kan vara ute på dagen utan att behöva ha på sig en massa kläder som gör så att man ser jätte stor ut. Dock har inte haft någon jacka på två vintrar typ :P Går med två zip-tröjor, fast fryser inte så mycket ändå så. Tänkte slänga upp en rolig film med Emelie och några kompisar :) Om ni undrar vad dom håller på med så är det Stampa med Leroy, skit kul att köra på fester ;) Enjoy!



//JaNnA'

Räkor och cola.

Vad har Em och Janna gjort idag? Jo, det kan jag svara på. Vi har sovit, med tanken på att vi inte fick någon sömn inatt så sov vi på dagen. Sen gick jag upp (Janna) för att kolla posten då hade jag fått från posten att jag skulle hämta ett paket. Så drog till Ica för att hämta paketet och i paketet låg min efterlängtade hudkräm och mobil, nu ska min gamla mobil upp på tradera så jag blir av med den. Haha, jaa. Sen gick jag in för att handla lite, gör Emelie glad :) Köpte räkor och cola, hon vart överlycklig när hon såg att det fanns räkor i kylskåpet :) Hon skrek till typ! Älskar att göra henne glad, köpte även lite chips och dip som jag ska ta och plocka fram snart :) Mumsigt jue, ibland måste man lyxa till det i vardagen. Håller ni med mig? :) Just nu ligger jag och längtar som fan till Valborg, det kommer bli så underbart kul :D Men nu blire att kolla på tv^^

//JaNnA'

Sömnlöshet och galna katter.

Nu ligger Janna och snarkar högt. Men för mig är hennes snarkningar en trygghet. Lucifer och Sunniva verkar riva hela stora rummet, så det blir väl till att städa det senare idag, igen. Katter är underbart, men ibland kan man bli tokig på dom! Katterna har varit vakna hela natten och sprungit omkring som galna. Men jag älskar dom ändå! Jag är inte ett dugg trött, mest tankspridd bara. Ska väcka Janna om ungefär 40 min så hon kan skicka ett sms till skolan. Jag tror jag ska dygna idag, ingen idé att lägga sig. Vad har veckan för något att erbjuda? Janna har ju sin skola, jag ska stanna hemma och vara hemmafruga. Städa, plocka, laga mat, diska och allt som hör till. På fredag så är det dags för möte för min del. Så veckan kommer bli lugn, likaså helgen. Känns ganska trist att vara nykter fram tills valborg, men samtidigt väldigt skönt! Måste än en gång påpeka att jag längtar enormt till valborg! Det kommer bli en kanon dag. Jag och Janna har bestämt oss för att då ska vi grilla flintastek, mums! Det ska bli oerhört gott! Var länge sen jag åt det nu. Jag ska baka lite smaskigheter till valborg hade jag tänkt mig, ska bli kul!

/ Em



Flum i natten.

Både jag och Janna är vakna nu. Vi är ganska flumma just nu och pratar om skit och ingenting. Vi börjar nog bli lite smått övertröttade. Men det är kul att prata gamla minnen. Janna är rolig när hon är övertröttad, hon tjatar om en massa knasiga saker, men jag älskar henne för det! Natten har vi spenderat framför våra datorer. Janna har kollat på film och jag har skrivit på min bok. Visst är vi sällskapliga mot varandra? Jag slår vad om att Janna snart kommer att somna. Jag ligger i min säng tillsammans med keliga Tamlin och Janna har de andra två kräken i sin säng. Våra katter kan vara väldigt gulliga ibland. Ska försöka någon dag och ta lite kort på dom, men som ni vet så är inte katter det enklaste att få kort på. Fast vår Lucifer är ju ganska uppmärksamhetskåt så han ställer säkert upp som fotomodell. Jag kommer nog inte kunna sova i natt heller så får väl tillbringa den med att kolla på film eller simpsons. Tänkte slänga upp två videor från min 20-årsfest! Hoppas ni sover så gott i natt!

/ Em

 


Dagens fråga.

Vad gör er glada?
Det finns mycket här i livet som kan göra oss ledsna. Men tänk på vad mycket som kan få oss glada! Tänk på alla små saker som finns i livet som gör oss glada men som man ofta inte tänker på. En kram, ett leende, ett minne. Man kan bli glad av en god middag, av trevligt sällskap, en puss på kinden av någon man tycker om! Man borde fokusera mer på sakerna som gör oss glada än sakerna som gör oss ledsna. Men visst är det så att de tunga sakerna är svårare att hantera än glädje och lycka. Värdera era vänner, er partner och er familj och ta aldrig någon för givet. Man vet aldrig vad man har förrän man förlorat det. Älska som om det inte finns någon morgondag. Och glöm aldrig att berätta för dom som ni håller kära hur mycket dom betyder för er!

Glöm inte att vi startat en grupp på facebook där vi uppdaterar om denna bloggen!

/ Em

En trevlig söndag.

Det har varit en väldigt trevlig dag. Vi har varit duktiga här och städat lite. Janna städade vardagsrummet och jag skurade golven. Vi åt tortellini till middag, gott! Har inte gjort så mycket mer än bara tagit det lugnt. Jag har haft huvudvärk och mått illa större delen av dagen dessvärre. Senare på kvällen kom min kära Linus hit och jag bakade kladdkakemuffins. Dom smakade ljuvligt! Känner mig riktigt som en hemmafruga nu när jag äntligen har en spis! Imorgon tänkte jag skura hela spisen, den har blivit rätt skitig. Vi håller på att planera för fullt inför valborg! Känner på mig att det lär bli en riktigt rolig fest! Vi är redan nu cirka 12 st! I natt är det dags för spökprogramsmaraton igen, lovely! Vi tittar ju på det varje söndag. Ni borde också se på det, går på kanal 4+. Nu ska jag smöra några knäckebröd och göra i ordning en varma koppen! Hoppas ni alla haft en bra dag.

/ Em



Dagens tips!

Mår du dåligt? Har du tråkigt och vet inte vad du ska göra? Men då har jag ett litet tips, har du någon favorit artist? Kesha? Lady Gaga? Miley Cyrus? Ja men då kan du söka på "Kesha Parody" och då får du upp sånna här videos som man bara kan skratta åt.



//JaNnA'

Goddag!

Jaa, Emelie har inte kommit upp ur sängen än. Hon säger hela tiden "5 min till" :P Hon är lite som en evighets maskin, hon säger så jämt x) Men men, vad ska man göra åt det? Jag har då ingen aning :P haha, men ja. Inatt blev det inte många timmars sömn, låg bara och vred mig hela tiden och tänkte. Kommer dock inte ihåg just nu vad jag tänkte på, men något var det. Och den lilla stunden jag sov drömde jag om vår gamla lägenhet, 1:an på Lidköpingsvägen. Vi hade värsta möblerna och massa katter och så skulle vi på fest, haha xD Går nog inte riktigt beskriva här vad jag drömde för det är så invecklat enligt mig, tänkte slänga upp en film från sommaren som var. Det är en film från när vi fest i Lidköping hos Linda, gud vad jag längtar efter sommaren. :) Anyway, det är Pierre och Tjit Tjat på filmen. Dom är att bra härliga kan jag säga er :D Haha.



//JaNnA'

Det är underbart!

Här kommer lite bilder, men den första jag lägger upp är både jag och Emelie så glada över. Ni kanske förstår vad jag menar när jag lägger upp den ;) Vi satt och studsade när vi såg att det var sant ^^



Ja, vi hade alltså över 100 besökare på en dag. Det kom nästan glädje tårar, och även se att det ökar med bevakningar :) Det är så himlans roligt att se att folk vill läsa vår blogg :)  Men ja, här kommer lite bilder från dagen :)



Hoppas ni har haft en bra dag och helg :) Idag har vi bara göttat oss med en massa dricka och lite chips, vi har bestämmt att vara nyktra ända fram tills Valborg. Och ni har väl inte glömt att vi har party då? Kommer folk från Koppom,Torsby och Lindesberg. Vad vi vet än så länge :) Så vill ni komma så säg till, för sovplats går att fixa :) Vi ska även grilla då vi ska inhandla en riktig grill när vi får pengar :D

Kanske kommer ett till inlägg senare av Emelie, annars får ni sova så gött så hörs vi imorrn..
Puss :*

Inflyttningsfest på Tenngatan.




Första videobloggen!

I hope you like it ;)


Stuvade makaroner och glädje.

Nu är jag hemma igen! Sov hos min sötnos i natt. Igår grillade vi, hur mysigt som helst var det! Idag har vi som sagt haft besök av Maddis, Christian, Hampus och Fanny. Första gången vi träffat Fanny, och jag måste säga att hon var tusen gånger vackrare IRL än på bild. Hampus var mycket pratgladare denna gången och inte alls lika blyg. Så det var riktigt trevligt att träffa dom! Idag blir det lugnt för vår del. Imorgon ska jag städa vardagsrummet, för i veckan som kommer så får vi lite nya möbler av en vän till mig. Blev så oerhört glad när han ringde och frågade vad vi behövde och ville ha. Så han blev en räddare i nöden! Snart kommer även ett lass ifrån Arvika med möbler, så snart slipper vi ha det som vi har de nu. Jag lagade stuvade makaroner förut, och tro det eller ej, men för första gången någonsin så lyckades jag! Så nu känner jag mig riktigt duktig. Sist jag försökte så smakade det bara mjöl, men när jag låg inne så fick jag lära mig hur man gör stuvningar. Idag har både jag och Johanna skrivit en varsin CV och skickat till Norge. Så nu får vi se om det leder någonstans. Skulle vara skönt att få ordning på livet och ekonomin.

Tänkte lägga upp en film lista lite senare idag med tips på vad jag anser är bra filmer, låter det som en bra idé?

/ Em


Besök.

Idag har vi haft besök från Varberg och Skövde, av sötaste Fanny och Hampus :) Det var riktigt trevligt, jag var iväg till Lidköping och mötte upp dom och sen drog vi hit till Götene igen :) Vi satt och snacka om Dastar tiden och sånt, även om folket där. Var riktigt trevligt faktiskt^^ Kommer upp någon bild senare, tog typ två bilder xD Men dom kommer upp :) Nu är Emelie hemma och Maddis här med, hon har sin pojk med sig också :) Ska snart iväg och handla lite med^^ Hehe, mjaa. Men det kommer upp mer sen, tills des får ni ha en bra lördag :)

//JaNnA'

Dagens tips!

Är det bara jag som tycker att den här killen är urläcker? Man bara dräglar som ini helvete, jag gör det iaf. Men tyvärr är han bög då så man har ingen chans. Anyway, han blev 2:a i American Idol och jag tycker denna låten är grymt bra ;) Så tänkte låta er läsare få lyssna på den och bedömma och säga vad ni tycker :) På min Spotify lista är det tre låtar som har gått om och om igen. Det är :
Selena Gomez-Naturally
Kety Perry.ft.Timblaland-If we ever meet again
Adam Lambert-Whataya want from me

Det är riktigt bra låtar jag och tycker ni kan klicka in er på spotify eller youtube och lyssna sen även skriva här vilken ni tycker är bäst^^ hehe. Men ja, här kommer iaf Adam Lambert, läcker biten ;) 



Nu ska Janna försöka sova lite, få några timmars sömn.
Godnatt!

//JaNnA'

Bilder.

Här kommer lite bilder ^^ Hoppas ni gillar dom ;P





btw! Gruppen för bloggen ligger upp på fb nu, sök på tenngatan.blogg.se så kommer ni fram till den :D
JallaJalla!

Jannas låt-tips.

Är ensam nu, Emelie har åkt med till Linus ;) Hehe, hörde nyss en bra låt på MTV. Den var riktigt bra faktiskt, så slänger upp den här^^ Lite party låt över den? Hmm, det skulle nog gå och partaja till den. Men anyway, hur har ni haft det ikväll? Har ni varit ute och partajat eller har ni som oss bara tagit det lugnt?



Btw, visste ni att vi har faktiskt en mejl? Mejlen är [email protected] ;) Kollas regel bundet, om du du inte vill fråga i frågerutan eller i kommentar fältet om något så finns mejlen. Jag fixar Fb gruppen imorrn ;) Så håll utkik!

Puss på er!

Stor besök.

Idag har det varit full rulle här, vi har haft besök av Maddis och hennes älskling men dom har åkt. Sen har vi även Linus här ;) Vi har grillat korv,käkat chips,jordgubbar och glass :) Var riktigt mysigt att sitta där ute och bara njuta, sen vart det att flytta sig in till tv-rummet för att se på Ghost Adventures, det gillas^^ Just nu sitter Emelie och Linus och myser på den andra madrassen. Jag kikar på Comedy Central, eller ja. Nu ser vi på MTV ist xD haha. Tänkte slänga upp lite bilder sen från idag, ska även fixa gruppen på fb för denna bloggen. Alltså Tenngatan kommer den heta :) Där kommer alla fest bilder hamna och även kommer även skriva där varje gång vi uppdaterar bloggen, bara för eran skull :) I hope you gonna like it^^ Men nu ska jag hämta cola, hörs kanske sen^^

Puss på er alla söta läsare :*

Em's städnings resultat.

Hallen, köket, sovrummet och badrummet. Bilder på vardagsrummet kommer när Janna städat det! Ni får ha översyn med att det fattas möbler för oss.


Duktiga tjejer!

Idag har jag verkligen varit duktig! Har nu storstädat badrum, hall och kök. Ska alldeles strax ta sovrummet också. Var tvungen att ta en liten paus, fick yrsel och var på väg att ramla omkull. Janna ska vara duktig och städa vardagsrummet sen. Just nu är hon iväg och möter Maddis. Dom ska handla lite inför grillningen senare. Årets första grillning och även invigning av vår lilla uteplats. Ska bli otroligt gott och mysigt! Har fortfarande inte kunnat sova en blund, så jag lär ju vara bra trött om några timmar. Har kikat på halva filmen Avatar, och jag måste säga att personen som ligger bakom filmen har fantastisk fantasi! Vilka vackra färger filmen har! Ska se andra halva någon annan gång då jag har tid över. Denna dagen blir nog ganska hektisk. Efter städningen av sovrummet ska jag diska, sen ska det grillas och sen ska det återigen diskas. Underbart verkligen. Men så är det att vara hemmafruga, och jasg trivs faktiskt som det, fast ibland är det ganska jobbigt när det är mycket att göra, som idag. Har nyss gett katterna mat och dom blev överlyckliga. Våra små tjockisar är verkligen helt tokiga i mat! Lucifers favorit käk är ju cheezballz, han blir helt tokig av att bara se påsen. Han är bra roliga han. Sunniva är kräsen av sig. Tamlin är en duktig kille som äter det mesta inom matväg. Vilka duktiga små pälsbollar vi har! Nu blir det fortsatt städning.

/ Em

Så jäkla bra "städ-låt"! Spela den på hög volym och go crazy!


Sjusovare och en övertröttad Em.






Förmiddag.

Mötet gick bra! Nu ska jag vara hemma på heltid. Janna och katterna sover fortfarande, men ska snart väcka henne. Vi behöver storstäda lägenheten, plus att vi ska ta lite kort och så. Dock säger jag redan nu att lägenheten ser rätt trist ut eftersom vi inte fått hit alla möbler ännu. Jag ska även förbereda maten snart, börjar redan nu bli hungrig, men får vänta tills efter vi städat. Försöker just nu samla lite kraft och energi så jag orkar göra allt det jag ska. Sen måste jag säga att det är skit kul att se att så många tagit sig tid att kika in här. Det glädjer mig att se att det finns lite intresse iallafall. Janna lär få en chock sen när hon ser hur mycket jag skrivit under natten. Men så kan det gå när man är rastlös. Har ni några bra filmer att rekommendera? Skulle vara kul att se på lite bra filmer senare idag. Just det ja, måste ju hämta VHS:en hos mamma så vi kan kika på lite Disney filmer. Har ni någon favorit film? Finns ju oerhört många bra filmer, men även många usla. Tänkte tipsa om några sevärda filmer lite senare idag. Något som kanske kan vara kul att ta del av? Kommer bli två listor då, en av mig och en av Janna. Nu ska jag vila några minuter innan det är dags att ta tag i dagens göra! Ha en fin dag!

Dirty Diana.

Nu har jag fixat i ordning mig inför mötet! Känner mig inte alls pigg just nu, men får hoppas det går bra ändå. Idag hade jag tänkt slå igång min stationära dator och föra över lite bilder samt anteckningar till min bärbara dator. Behöver alla anteckningar för att kunna fortsätta skriva på min bok. Hör och häpna, men jag har massor i huvudet nu som jag vill få nedskrivet, så jag behöver alla ord på ett och samma ställe för att kunna få någon ordning på det. Hade tänkt skriva klart ett utav kapitlena helt och sedan låta några läsa den för att bedömma om det är bra eller dåligt skrivet. Jag vill gärna ha synpunkter på hur andra uppfattar min skrivning. Ni andra får vänta med spänning tills hela boken är klar! Förhoppningsvis så är den det i slutet av året. Jag är själv förväntansfull över den, och hoppas den blir så som jag vill ha det. Jag är inte den bästa på att skriva, men ska iallafall göra ett försök. Och för er som undrar så är det en självbiograf jag skriver på. Jag har bestämt mig för hur den ska sluta, men är inte säker på hur början ska bli. Hoppas att ni alla får en toppen dag! Lägger upp ett klipp med en utav mina absoluta favoriter, Michael Jackson! Lyssna och njut!

/ Em


Nu minns vi tillbaka.



Denna videosnutten spelade Janna in dagen då det var 20-årsfest för mig. Kan knappt tro att det nu redan är ett halvår sen! Men jag måste säga, att den födelsedagsfesten och min 18-årsfödelsedagsfest är dom bästa någonsin! Sjukt underbara människor, söta och idiotiska saker skedde, jag blev full och fick goa minnesluckor. Dom var helt perfekta! Jag kommer aldrig någonsin att glömma dom. Snart är det dags för lilla Janna att fylla 20 år, ska försöka ge henne något hon sent lär glömma. Ska allt klura ut en ordentlig överraskning! Hur som helst så ska jag iallafall ge henne frukost på sängen och baka tårta! Ska nog se till att ha ett litet kalas för dom närmsta också. Vem tackar nej till god tårta? Ni får räkna med att det kommer komma upp en hel del klipp och bilder i denna bloggen, men personligen tycker jag att det är skoj! Om inte annat så kan vi om något år sitta och kolla tillbaka på hur korkad man har varit! Jag är himla glad över att Janna kom på förslaget att skaffa en gemensam blogg!

/ Em

Det var bättre förr.



Jag saknar det som var förr. Inser ni hur jävla roligt vi hade det? Vi var som en enda stor familj. Varför förstörde vi det fina vi hade? Hur som helst, detta klippet spelade jag in under en fest i torpet (ni minns väl torpet och alla minnen därifrån?). Jag är inte ensam om att säga att festerna i torpet var några utav dom bästa någonsin! Vi hade så jävla roligt hela tiden. Helt sjukt att tiden gått så fort, att det nu är flera år sen. Men vi kommer aldrig att glömma det vi en gång delade, och minnena kommer vi att bära med oss till dagen då vi dör. Kommer för evigt bära med mig detta i hjärtat.

/ Em

God morgon Sverige.

Nu börjar det ljusna ute. Självklart har jag inte kunnat somna om så jag gjorde mig en kopp te istället. Så just nu sitter jag och njuter av bra musik och en kopp te. Janna sussar fortfarande sött i sin säng. Katterna bråkar i vardagsrummet, hoppas dom kan lära sig komma överrens någon gång. Tamlin har varit lika kelig som alltid under natten. Har aldrig mött en keligare katt än honom. Han buttar med huvudet och skriker efter uppmärksamhet. Och ja, jag är alldeles förälskad i den katten! Dock är det inte så himla skönt alltid att bli väckt av honom när han vill kela, fast han är så söt att man inte kan bli arg på honom. Är verkligen glad över att vi hämtade hem honom! Sunniva och Tamlin kommer bra överrens, men Lucifer gillar inte honom ännu. Han försöker visa sig lite macho, dock är han inte det men. Det går mycket bättre nu än vad det gjorde ifrån allra första början iallafall. Skulle inte kunna tänka mig att leva ett liv utan djur. Finns inget härligare än att stryka fingarna över deras mjuka pälsar och krama om dom när man mår dåligt. Jag har tur att ha en kombo som också älskar djur!

Försöker att piggna till lite, men känner mig så hängig i kroppen. Ska orka iväg på möte sen och orka med dagens alla måsten. Det krävs mycket energi att vara hemmafruga! Ska försöka flirta lite med mammas gubbe sen och se om han kan vara snäll och köpa lite glass till min stackars hals. Ska försöka ta mig iväg och köpa lite mjölk också, har planer på att göra pannkakor, tortellini och stuvade makaroner i helgen. Jag älskar verkligen att laga mat!

Hur har ni sovit i natt?


/ Em

Längtan efter sommaren!

Vad har ni för planer till sommaren? Längtar ni också efter den? Jag längtar enormt! Vi bor ju perfekt nu också med en liten uteplats som vi kan grilla på. Kommer bli hur mysigt som helst! Vi tänkte redan till Valborg, om vädret tillåter, att grilla. Jag längtar efter alla cruisingar, musiken, vädret, människorna, stämningen och allt det där som hör till! Jag hoppas denna sommaren blir bättre än den förra. Förra året gjorde jag knappt något alls under sommaren, men detta året ska jag se till att hitta på massa minnesvärda saker! Vad tycker ni är det bästa med sommaren? Hoppas verkligen att vädret blir bra, ingen lust med en alldeles för varm eller för kall sommar. Undrar vilken låt som blir årets sommarplåga? Ska bli spännande att se! Jag ska göra ett försök i sommar att bli lite brun, men undvika att bränna magen igen, det gjorde ont som fan! Dock är jag ingen soldyrkare. Ska försöka bada lite mer i sommar också, får hoppas det är skönt i vattnet.

Jag fixade att lägga in statistikmätaren!

/ Em


Det bästa av båda världarna.

Nu är det Jannas tur att ligga och snarka och stöna. Underbart med människor som snarkar tycker jag. Det inger mig lite trygghet faktiskt. Nu har något nytt dykt upp på sidan, nämnligen en ruta till höger där ni kan ställa frågor till mig och Janna. Så var nu trevliga och ställ en massa roliga frågor så får ni svar så fort vi ser er fråga! Vi kommer även att ha frågestunder längre fram när vi fått mer läsare. Jag somnade jätte skönt förut, men hade oturen att vakna igen efter tre timmar, så nu kan jag inte somna om. Är lite smått på städhumör men samtidigt är jag jätte trött i kroppen. Jobbig kombination. Har iallafall bestämt mig för att städa senare idag, oavsett hur jag mår. Vi behöver få lite ordning här hemma. Ska ju såklart ta lite kort till er läsare också! Ska försöka mig på att lägga in en statistik mätare sen också, om jag orkar pilla med det. Man lär sig allt mer ju mer man pillar med saker och ting. Jag är verkligen glad över att ha startat denna bloggen, den får mig glad och jag har ett enormt sug efter att skriva!

Nu ska jag ut och ta mig en cigg, sen ska jag försöka somna om. Kan jag inte de så ska jag kika på en film. Vi hörs imorgon mina vänner!

/ Em

Snarkningar och stöningar.

Emelie ligger och snarkar och stönar som ini helvete just nu, väntar på att hon ska lugna ner sig så jag också kan sova. Men det kommer nog ta en liten stund, vad har ni gullpluttar gjort idag då? :) Jag har suttit och funderat lite, på lite saker gällande bloggen. Det är ju inte alla som har bloglovin och inte vill skaffa så tänkte att om det är många som vill så kan vi ju skaffa en facebook där alla bilder hamnar och även där står det så fort bloggen är uppdaterad.. Låter det som en bra idé eller? Och jag tycker ni kan börja tänka efter på vad ni ska göra på valborg, för här blir det fest. Vi ska även grilla då hade vi tänkt, visst låter det mys? Jsg tycker att alla tänker på det, för sovplats går att fixa :)

Neeh, nu ska jag försöka sova tänkte jag..

Godnatt!

Dagens tips.



Detta är ett utav våra favorit program! Vi älskar allt som har med det övernaturliga att göra, och just detta programmet är jäkligt bra! Imorgon börjar det på tv igen, vilket glädjer oss! Kl. 20.05 på tv4 fakta går programmet på, och ni kan ju gissa vilka som kommer sitta fastklistrade framför tvn då!

/ Em

Seg torsdag.

Det blev inte den maten jag hade planerat idag, hade ingen ugnsfastform hemma tyvärr. Så mamma skulle komma med det imorgon, så jag ska laga i ordning det imorgon istället! Tyvärr funkade inte hemtelefonen heller med batterierna i, skit sak! Så kära mamma skulle kika efter om dom hade någon annan telefon att låna ut. Dessutom har jag oturen att börja få feber också. Det suger. Har inte tid att bli sjuk nu. Hoppas det går över snarast! Skulle ju vara duktig och städa idag, men drabbades av yrsel så var tvungen att lägga mig ner. Så inget blev gjort. Får försöka med nya tag imorgon istället. Hade kunnat gjort mycket för lite glass nu, men pengarna är slut och dom kommer in igen om 11 dagar. Jävla hals som ska göra ont! Hade även tänkt ta lite kort på lägenheten efter städningen, men det får vänta. Har fått lite förfrågningar på kort på lägenheten, så det ska bli kul att fota lite och lägga upp. Perfekt kommer det bli när vi får våra möbler som vi väntar på. Pratade med mamma idag och troligtvis åker vi den 19-20:e och hämtar hörnsoffan och kanske ett bord. Ska även passa på att slänga soffan vi har här hemma nu, den är trasig och har gjort sitt. Förhoppningsvis så får vi även hem lite köks och utemöbler snart också. Vore skönt att få lite ordning.

/ Em

Hit me with your best shot.

Jag har nyss kommit hem. Sov hos min sötnos i natt och det var jätte mysigt. Tur att jag har en sån förstående kombo som inte blir sur ifall man åker iväg en sväng. Har varit och handlat lite, samt fått lite saker av min mor, tusen tack! Mamma är bäst! Sitter just nu och kollar igenom lite sidor på nätet innan jag lägger mig och vilar en stund. Idag ska det lagas potatisgratäng och något gott till. Har lite förslag på vad vi ska göra för gott. Så idag tänkte jag laga maten och överraska Janna. Just nu är hon på väg hem från skolan, så ska passa på att krama om henne sen när hon kommit hem. Ni anar inte hur glad jag är över att bo tillsammans med henne! Bättre kombo går inte att hitta! Är oerhört glad över att hon tog modet och flyttade hit. Hon är som en syster för mig, jag gör allt för henne. Jag är lyckligt lottad över att ha den fantastiska människan i mitt liv! Dock tror jag att jag börjar bli sjuk, min hals gör ont och jag är kallsvettig. Har absolut ingen lust alls att sjukna in, det har jag inte tid med! Så ska käka massa vitlök och hoppas på att friskna till snart. Efter jag vilat ska jag sätta Janna på städning av vardagsrummet, själv ska jag städa badrummet. Har äntligen fått en hemtelefon som funkar, men dock fattas det batterier just nu, men mamma skulle kolla med sin gubbe om han kunde vara snäll och fixa det åt oss. Skulle vara skönt att kunna ringa igen och kunna bli nådd! Så förhoppningsvis så är vår hemtelefon igång igen senare idag. Nu är det dags för att vila! Skriver senare sen igen!

/ Em

Trötter.

Då sitter jag ensam hemma, ni kan ju gissa vem Em är hos ;) Haha, de flesta vet det iaf. Jag ska snart hoppa ner i sängen och försöka få några timmars sömn innan man ska upp och gå till skolan för att måla ramar. Visst låter det underhållande? Hmm, kanske inte. Nej, nu ska jag borsta tänderna och sen blire sängen. Eller om jag kanske ska sova här ute inatt? Jag vet inte riktigt, det märks för om jag sover här så kanske jag skriver senare här eller i min blogg. Ni märker det ;)

Godnatt alla gullungar!

Diskning

Ja, nu ligger jag här framför datorn medans Emelie, hon diskar :) Vi har gjort upp att om hon diska så gör jag maten, så det blir kyckling bitar och pommes :D Mums! Ska bli riktigt gött och jag tror att Emelie också kommer gilla det:) Igår tvättade vi, visst ä vi duktiga. Så imorgon.... Jadu, vad händer då? Då blir det nog att städa i think. Det behövs här, så fort Emelie har fått sina pengar så ska vi hämta soffan som står hos hennes pappa. Ska bli riktigt gött att komma upp från golvet, blir enklare att hålla ordning här med :D haha, det finns en sak jag kan ta upp här.. Det är ju Valborg snart och då tänkte vi ha PARTY, vi får besök från Koppom och Torsby och sov platser går ju att fixa. För då har vi hämtat den nya soffan och Emelie har fått sin nya säng. Och då har vi sov platser på soffan,madrass och Emelies gamla säng :) Visst låter det som en bra plan? Och om det inte regnar kanske vi kan grilla, vilka vet kanske redan nu att dom vill? Mer info kommer ju såklart upp senare, och om du åker längre kan jag hjälpa dig/er med buss tider och sånt :) Mjaa, juste. Jag vill ha tips på typ videotjänster och sånt som man kan lägga upp film på och sen slänga in här :) Eftersom vår uppkoppling krånglar så kan vi inte lägga upp filmer där och på videofy.me måste man ha annonsörer och sånt :O Är tacksam för tips^^ Nu ska jag gå och se hur det går för Emelie :)
Vad har NI gjort för något kul idag?

//JaNnA'

Nattbravader.

Janna ligger och snarkar. Jag kan inte somna, så jag ligger och tittar på klipp på Disney filmer. Jag är helt galen i Disneys filmer! Vilka vackra filmer det finns, blir alldeles nostalgisk av alla sånger ifrån filmerna. Detta blir nog också en lång natt där jag inte kan somna, så får passa på att njuta av alla fina låtar istället. Ska iväg till min mor inom kort och hämta en VHS, så jag kan kolla på alla Disney filmer vi har på VHS. Ja, jag vet att jag lever i dåtiden, men jag anser VHS vara charmigt plus att jag fått tag på massa billiga VHS, så man får ju såklart passa på! Här under kommer en av mina favorit låtar ifrån Disney. Vilken är din favorit film och låt ifrån Disney?

/Em


Dagens tips.



Jag hoppas innerligt att få se detta bandet, denna låten på Pier Pressure i år. Den är magisk, dom är magiska. Måste tipsa om 30 seconds to mars. Jag ska fan göra allt för att få se dom, kommer säkert stå och gråta till deras låtar. Just denna låten betyder så jävla mycket! Lyssna och njut!

/ Em

Youtube klipp.

Vi har skaffat lite kategorier,fler kommer att komma upp men här har jag ett klipp på lägenheten dagen efter vi flytta in. Den är lite mörk, bättre ska komma upp inom snar framtid. Ni får stå ut tills dess^^ Så, varsååågoda :D



// JaNnA'

Början på något kul.

Jag är supernöjd med designen! Den blev mycket bättre än förväntat. Så tusen tack till kära Anna som la ner tid på detta och fick det så som vi ville. I natt skickade jag och Johanna in ansökningar till funktionärsjobb på Arvikafestivalen, Pier Pressure och Metaltown, så nu får ni hålla tummarna för oss att vi får detta! Vore himla kul att åka runt lite på festivaler i sommar, träffa människor och se bra band. Annars har vi tvättat hela dagen, varit riktigt duktiga! Katterna har börjat komma bättre överrens nu så Tamlin är inte lika utstött. Kan ju tilläggas att vi bor i en stor tvåa tillsammans med tre katter, Lucifer, Tamiln och Sunniva. Nu blir ni säkert nyfikna på varför vi just valt dessa namnen. Sunniva betyder solgåva, Lucifer betyder ljusbringare och Tamlin betyder nattdemon. Dessa tre namnen har jag upptäckt när jag läst Sagan om Isfolket och jag föll för dom direkt. Hoppas ni kommer att gilla våran nya blogg och kommer att följa den.

Välkomna!
/ Em


Designen.

Hejsan alla glada och sura, som ni ser så har vi äntligen fått upp en design tack vare sötaste Anna. Den blev bättre än vad jag vågade önska mig faktiskt, nu är det Janna som skriver då ;) Vad tycker ni om designen, ni får även ge tips på vad ni vill läsa här. Vad ni vill ha för tips och allt sånt, dom som vill får gästa bloggen med :D Jag ska ge Anna en fet länk längst ner i detta inlägget, vi kan även ha frågestund senare om ni vill ha det^^ Sprid gärna bloggen och länka i era bloggar, vill ju ha så många läsare som möjligt ;) hehe. Neh, nu ska jag klunka lite cola och vänta på The Simpsons. Dom gillar vi ju^^ haha, kommer säkert upp flera inlägg senare.

Annas blogg hittar ni HÄR ;D Gå in och kika på den^^

// JaNnA'

Välkomna!

Hej, här kommer det inom kort en deisgn på bloggen och även lite planer jag och Emelie har. Så ni får vänta lite innan denna bloggen dras igång på allvar, vi hoppas ni kommer gilla den... Men det tror jag ;) Hhihi...


// Janna och Em.

RSS 2.0